Impresszum

Adatok az elektronikus médiáról szóló TMG törvény 5. §-a szerint:

Fliegl Agrartechnik GmbH
Bürgermeister-Boch-Straße 1
84453 Mühldorf am Inn

Képviselő:

Ifj. Josef Fliegl

Kapcsolat:

Telefon: 086313070
Telefax: 08631307550
E-mail: info@fliegl.com

Cégjegyzés:

Bejegyzés a cégjegyzékbe. 
Cégbíróság: Traunstein 
Cégjegyzékszám: HRB-szám 8674

Közösségi adószám:

Közösségi adószám az ÁFA-törvény 27. §-a szerint:
DE-811617904

Tartalomfelelős az Elektronikus médiaszabályozásra vonatkozó tartományközi szerződés (RStV) 55. § 2. bek. szerint:

Fliegl Agrartechnik GmbH
Bürgermeister-Boch-Straße 1
84453 Mühldorf am Inn

Jogviták rendezése

Az Európai Bizottság egy platformot biztosít az online vitarendezéshez (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail címünk fent az Impresszumban található.

Nem vagyunk hajlandóak vagy kötelesek arra, hogy a jogvitákat fogyasztói jogvita-rendezési helyen rendezzük.

Felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként az elektronikus médiáról szóló TMG törvény 7. §-ának 1. bekezdése értelmében az általános törvények szerint felelünk a jelen oldalakon elhelyezett tartalomért. Az elektronikus médiáról szóló TMG törvény 8-10. §§-a értelmében azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a továbbított vagy tárolt idegen információkat, illetve vizsgálni azon körülményeket, amelyek törvénybe ütköző tevékenységre utalnak.

Ez nem érinti az információk általános törvények szerinti törlésére vagy használatának blokkolására vonatkozó kötelezettségeket. Erre vonatkozó felelősség azonban csak a konkrét jogsértés ismertté válásának időpontjától lehetséges. A megfelelő jogsértések ismertté válása esetén ezen tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a hivatkozásokért

Kínálatunk hivatkozásokat tartalmaz harmadik felek külső weboldalaira, amelyek tartalmát nem tudjuk befolyásolni. Ezért ezen idegen tartalmakért sem tudunk garanciát vállalni. A hivatkozott/linkelt oldalak tartalmáért mindig az adott oldal szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős. A hivatkozott/linkelt oldalakat a linkeléskor ellenőrizzük a lehetséges jogsértések szempontjából. Jogsértő tartalmat a linkeléskor nem találtunk.

A linkelt oldalak állandó tartalmi ellenőrzése azonban jogsértés konkrét jele nélkül nem észszerű. Jogsértések ismertté válása esetén ezen hivatkozásokat/linkeket azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog

Az oldal üzemeltetője által készített, a jelen oldalakon szereplő tartalmakra és munkákra a német szerzői jog érvényes. A szerzői jogon kívül eső sokszorosítás, feldolgozás, terjesztés és mindenféle használat a mindenkori szerző, ill. készítő írásos beleegyezését igényli. A jelen oldal letöltése és másolása csak privát, nem üzleti felhasználásra engedélyezett.

Ha a jelen oldal tartalmait nem az üzemeltető készítette, akkor a harmadik felek szerzői jogait kell figyelembe venni. Különösen harmadik felek tartalmait tekintjük annak. Ha Ön ennek ellenére a szerzői jog megsértését észleli, megfelelő bizonyítékot kell szolgáltatnia. Jogsértések ismertté válása esetén ezen tartalmakat azonnal eltávolítjuk.